Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Balıkesir Halk Sağlığı Müdürü Manyas'ta

Balıkesir Halk Sağlığı Müdürü Manyas

Balıkesir Halk Sağlığı Müdürü Dr.Hakkı Özçoban, Manyas Toplum Sağlığı Merkezini ziyaret ederek incelemeler de bulundu.

Balıkesir Halk Sağlığı Müdürü Dr.Hakkı Özçoban, Manyas Toplum Sağlığı Merkezini ziyaret ederek incelemeler de bulundu.
Burada görev yapan aile hekimleri ve personel ile görüşen Dr.Özçoban, çalışanlardan mevcut binanın küçük olduğu yönünde şikayet aldı.
Manyas Toplum Sağlığı personeli, Dr. Özçoban’dan imkan varsa yeni bir bina bulunması konusunda harekete geçilmesini, bu mümkün değilse mevcut bina da bazı tadilatların yapılmasını istedi.
Balıkesir Halk Sağlığı Müdürü Dr. Hakkı Özçoban daha sonra Manyas Toplum Sağlığı Merkezi Tabibi Yusuf Vakitsayan ile birlikte Manyas Kaymakamı Mehmet Erdem ile Belediye Başkanı Tancan Barçin’i ziyaret etti.
Manyas Toplum Sağlığı Merkezi Tabibi Yusuf Vakitsayan’ın da eşlik ettiği ziyarette Kaymakam Erdem ve Belediye Başkanı Barçin ile ilçedeki sağlık hizmetleri ile ilgili fikir alış verişinde bulundu.
Halk Sağlığı Müdürü Dr. Hakkı Özçoban, Kaymakam Erdem ve Belediye Başkanı Barçin’a çalışmalarında başarılar dileyerek, “Kaymakamımız ve Başkanımız ile Manyas ilçemizin sağlık alanındaki ihtiyaçları, sorunları ve yapacak olduğumuz çalışmalar ile ilgili görüş alış verişinde bulunduk. Kendileri de bizlere her zaman destek olacaklarını ifade ettiler” dedi. Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin ise öncelikle ziyaret nedeniyle teşekkür ederek, belediye olarak sağlık alanında yapılacak olan her türlü yatırıma destek olmaya hazır oldukları sözü verdi.



  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli